Musztarda

Najlepsza musztarda stołowa dla gastronomii

Musztarda stołowa to obok ketchupu i majonezu podstawowy rodzaj sosu dla gastronomii. Nic dziwnego, jako że musztarda stołowa może być wykorzystywana w wykwintnych restauracjach, popularnych knajpach z kuchnią z całego świata, a także barach szybkiej obsługi. Ważne jednak, by była to wysokiej jakości musztarda z gorczycą, która zawdzięcza smak i zapach tradycyjnym składnikom. Najlepsza musztarda stołowa w sklepie Fatic zawiera 15% ziarna białej gorczycy.

Czym są musztarda stołowa i musztarda delikatesowa?

Istnieją różne rodzaje musztardy. Podczas gdy musztarda stołowa odznacza się jasnym zabarwieniem i łagodnym lub lekko pikantnym smakiem, musztarda delikatesowa jest łagodna i ma przyjemną kremową konsystencję. Nasza musztarda z gorczycą łączy oba rodzaje - jest to musztarda stołowa i musztarda delikatesowa w jednym: jasna, kremowa, łagodna, delikatna smakowo. Idealne uzupełnia potrawy, nie biorąc góry nad ich kompozycją. Stanowi dodatek do dania, czyli działa tak, jak najlepsza musztarda powinna działać.

Zamów musztardę z gorczycą w sklepie Fatic

Oferujemy musztardę stołową z gorczycą w dużych workach liczących nawet 3 kg. Jest to produkt hermetycznie zamknięty, a więc bezpieczny dla Twoich klientów. Duże opakowanie musztardy delikatesowej wystarcza na przyrządzenie posiłków dla wielu gości. Ze względu na długie terminy ważności możesz zrobić zapas, by w sezonie wzmożonego ruchu nie zabrakło Ci pysznego sosu.

Aktywne filtry