Tradycyjny

Majonez tradycyjny w wiaderku

Majonez tradycyjny dla gastronomii to produkt skierowany do właścicieli i managerów różnego rodzaju punktów gastronomicznych - od wytwornych restauracji przez kameralne knajpki po food trucki. Umieszczony w dużym wiaderku majonez tradycyjny jest wydajny, wygodny w użyciu, a także higieniczny. Pokrywka wykonana z tworzywa sztucznego zapobiega zanieczyszczeniu majonezu podczas przyrządzania potraw, a także ochrania sos przed drobnoustrojami i owadami.

Czy majonez ma laktozę? Sprawdzamy skład!

Oferowany przez nas majonez tradycyjny w wiaderku dla gastronomii to wyrób marki Tarsmak o zawartości tłuszczu 50%. Na etykiecie znajdującej się na wiaderku znajdziesz wszystkie surowce, z których powstał. Majonez tradycyjny składa się z: oleju rzepakowego, wody, mieszanki octowej, cukru, skrobi modyfikowanej, żółtka jaja w proszku, gorczycy, soli, stabilizatorów, substancji konserwujących, aromatu, przypraw, barwnika i przeciwutleniacza. To połączenie składników sprawia, że majonez tradycyjny Tarsmak jest pyszny i aromatyczny, a także ma atrakcyjną barwę i konsystencję. Może służyć zarówno do urozmaicania smaku potraw, jak i do dekorowania dań, np. sałatek, jajek, kanapek, tostów.

Szukasz majonezu bez jajek w składzie? Zobacz nasz majonez wegański!

Aktywne filtry